laatste bericht uit spanje!!! - Reisverslag uit Blanes, Spanje van Frank Meijer - WaarBenJij.nu laatste bericht uit spanje!!! - Reisverslag uit Blanes, Spanje van Frank Meijer - WaarBenJij.nu

laatste bericht uit spanje!!!

Door: Frank

Blijf op de hoogte en volg Frank

31 Augustus 2006 | Spanje, Blanes

Hallo Nederland!!!

Hier het laatste berichtje uit Spanje!

De laatste week is voor mij erg relax verlopen. Heb een 7.5 voor mijn stage en Mike en Lizz zijn hier! Ze stonden afgelopen week ineens voor mijn neus!! Echt heel erg gaaf!!!

Dus heb deze week weinig anders gedaan dan beetje met hun dingen doen. Veel bij ze gegeten enz.

Deze week is het meer het opruimen van alles dus de mini club opruimen je hok op ruimen enz. Allemaal wel te doen.
Vrijdag vertrek ik hier rond 11 uur richting barcelona airport en dan lkkr vliegen naar huis...

Thuis horen jullie alle verhalen wel en tot in NL!!!

Gr voor de laatste x uit Blanes

• 30 Augustus 2006 - 22:40

Steef:

Frank het was leuk om je verhaaltjes te lezen! Elke keer keek ik wel ff, tot je dip, kinderactiviteiten en vette eten aan toe;) Laatst is mijn vriendin teruggekomen uit aruba die ook een weblog had. Nu is het dus nog alleen naar babsie kijken:)
    Die moet nog ffjtes, maar voor je het weet zitten jullie samen weer aan de m&m's;) Je hebt er zeker een goede ervaring aan over gehouden! Goeie vlucht en veel plezier weer thuis, zal wel lekker zijn he weer een heerlijke hollandse hap:)
    Spreek je!
    Groet Stephanie

• 31 Augustus 2006 - 07:36

Linda De Zeeuw:

Hoi Frank,

Het was leuk om al je verhalen te lezen. Goede terugreis en geniet van het Hollandse eten.
    Finse groetjes van Linda.
    Ps. Geef Floris een knuffel van mij ;)

• 31 Augustus 2006 - 11:03

Teun En Joke:

He frank nog een nachtje slapen en dan??????????
    een goede terug reis en zie je morgenavond wel dan horen we je verhalen wel Groetjes

• 31 Augustus 2006 - 15:56

Wendy:

Hey Frank! Ik ben echt benieuwd naar je verhalen! Als ik terug ben uit Ghana gaan we gauw wat afspreken! Liefs Wendy

• 01 September 2006 - 12:00

Dorien:

Ja frank als je dit lees ben je weer lekker thuis.
    Gelukkig, hopelijk geen ondervoeding en een ervaring rijker.
    Het was elke keer weer fijn je verhalen t lezen en natuurlijk je foto`s te bekijken. xxxx

• 02 September 2006 - 12:02

Joke:

Ik heb je gisteren al thuis verwelkomt. Leuk voor jou en voor Mike en Lisette afgelopen week. Vond niet dat je er ondervoed uitzag, maar toch weer heerlijk dat je terug bent bij moeders pappot. Ook ik vond het leuk om via deze site contact te hebben en je verhalen te lezen en foto's te bekijken. Ik weet het, je miste je home, maar je bent een ervaring rijker en weer een beetje wijzer!!!!