Nu nog ff in NL - Reisverslag uit Vianen, Nederland van Frank Meijer - WaarBenJij.nu Nu nog ff in NL - Reisverslag uit Vianen, Nederland van Frank Meijer - WaarBenJij.nu

Nu nog ff in NL

Blijf op de hoogte en volg Frank

29 April 2006 | Nederland, Vianen

hallo allemaal :P

Vanuit deze site ga ik proberen een weblog bij te houden zodat ik niet iedereen hoef te smsen/bellen/faxen/mailen en al die troep. je kijkt gewoon ff op de site en je weet wat ik heb gedaan enz.

volgens mij ken je ook reacties plaatsen dus dan lees ik die ook wel weer :P

Gr van uit nu nog Vianen

• 29 April 2006 - 20:24

Dorien:

nou frankie het aftellen is begonnen,
    veel plezier hoor we zullen je missen

• 01 Mei 2006 - 10:11

pppssttt
    ;)

• 10 Mei 2006 - 15:49

Tia:

hahah je bent toch niet hopeloos he :P neeh hoor gezellig ;) is het nog gezellig die laatste daagjes bij de slager zonder mij??? hihi!!! ciao boy

• 15 Mei 2006 - 20:09

Fredjuuh:

Frank gas erop in Blanes. Alvast veel plezier maar dat gaat vast lukken!

• 16 Mei 2006 - 16:04

Mara:

Hey Frank,,

Wat een geluk heb jij, dat ik over geplaatst ben naar jou camping Bella Terra hahaha.
    En dat drankje komt wel goed hoor ;)!!

Kus Mara

xx mij

• 18 Mei 2006 - 15:31

Hanneke:

Frankkk!
    Nog eventjes en je zit met je ass gewoon in blanes..haha
    We gaan wel afspreken he! Moet je me wel laten weten of je daar dan hetzelfde nummer houdt.. anders kunnen we niet bellen :) Ik ga van 14 aug. tot 28 aug. naar calella.. wordt flink feesteennn, heb dr zin in! alvast heel veel plezier!

dikke kus han

• 21 Mei 2006 - 10:36

Clautje:

hej frankie
    nou ga je wel missen hoor, maar heel veel plezier daar en spreek je wel weer...
    kus Claudia